E diel, 25 Shtator, 2022
spot_img

KEDS-i njofton se do të ketë ndërprerje të rrymës sot për shkak të punimeve në rrjet

- Advertisment -spot_img

KEDS ka njoftuar se nesër në disa rajone nuk do të ketë energji elektrike, për shkak të punimeve të domosdoshme për sistemin e energjisë elektrike.

Disa nga rajonet ku do të bëhet kjo ndërprerje janë Gjakova, Prishtina, Mitrovica dhe Gjilani.

Postimi i plotë:

Gjakova

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Dobroshi me kod: 80080007 nga ora 10:00-15:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë) dhe Pashko Vasa.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prishtina

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Grashticë-Radashec me kod: 14016001 nga ora 10:00-15:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS Palaj 35-kV do të ndërprehet:

LP 10kV- Palaj me kod-18024001 nga ora 10:00-15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci Tr private te Mjekiqi dhe Bivolak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (kodi 14000008) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqel, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi (kodi 14000006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Qendra, Letanci dhe Sillosi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (kodi 14000013) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga TS Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 – Fabrika e Poliesterit(Reserve) (kodi 14000015) prej orës 14:00 deri ne ora 15:00

Vendet: S’ ka lokacione – dalje rezervë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 15 Kampin Jordanez (kodi 10000010) prej orës 11:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinierët Italianë, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec dhe PTK.

Arsyeja: Kontrolimi dhe testimi i mbrojtjes rele.

8.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet

Dalja 10kV Nr. 30-Tregtia me kod: 11000023 nga ora 09:00-10:00

Vendet: Lagjja Mati-1 një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm

9

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 – Dalja Nr.35 Bregu i Diellit 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension nga ora 09:00-15:00

NS 10/0.4 kV Rrustem Rukolli N.N.”R&Rukolli”Sh.p.k.

(Kodi: 11000014263)

NS 10/0.4 kV Pozhegu Brothers

(Kodi: 11000014267)

NS 10/0.4 kV Prona Union

(Kodi: 11000014209)

NS 10/0.4 kV Ismet Krasniqi

(Kodi: 11000014222)

NS 10/0.4 kV “Arking”sh.p.k-Agim Raifi

(Kodi: 11000014223)

NS 10/0.4 kV Besart Mikullovci “MAB” shpk

(Kodi: 11000023246)

NS 10/0.4 kV NTSH “Naki Trade

(Kodi: 11000023213)

Vendet: Bregu i Diellit 2 – një pjesë

Arsyeja: Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm.

10.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 – Dalja Nr.21. nr.30 do të ndërprehet

NS 10/0.4kV që do të mbesin do të mbesin nga ora 09:00-21:00

NS 10/0.4 kV Sejdi Mehmeti (Kodi: 11000022239)

NS 10/0.4 kV Ramiz Thaqi (Kodi: 11000022250)

NS 10/0.4 kV Naser Maloku-Fitorja (Kodi: 11000022182)

NS 10/0.4 kV Simoni (Kodi: 11000022194)

NS 10/0.4 kV “Projekt Ndertimi” (Kodi: 11000022196)

NS 10/0.4 kV “Lin Project”shpk 2 (Kodi: 11000022104)

NS 10/0.4 kV “Lin Project”shpk (Kodi: 11000022187)

NS 10/0.4 kV Arben Mecinaj N.P.N”Mark-Ing” (Kodi: 11000022245)

NS 10/0.4 kV D.Byci”ALKO GROUP”sha (TR2) (Kodi: 11000022256)

NS 10/0.4 kV Labi Invest-Sahit Shuleta (Kodi: 11000022236)

NS 10/0.4 kV “AAC Gorup”sh.p.k Cenë Krasniqi (Kodi: 11000022237)

NS 10/0.4 kV NDERIMI SH.P.K Armend Sami Aliu (Kodi: 11000022238)

NS 10/0.4 kV NPSH “CONIN” (Kodi: 11000022180)

NS 10/0.4 kV Dino (Kodi: 11000022195)

NS 10/0.4 kV Dashnor Byci”ALKO GROUP”SH.A (Kodi: 11000022243)

NS 10/0.4 kV I.Ademi”NARDI ALK IMPEX”SH.P.K (Kodi: 11000022244)

NS 10/0.4 kV Nura Grup (Kodi: 11000023214)

NS 10/0.4 kV “Sima com” Simon Marku (Kodi: 11000023233)

NS 10/0.4kV Pozhegu Brothers ( kodi: 19000038016)

NS 10/0.4kV Hoxha ( kodi: 19000038172)

NS 10/0.4kV Lagja e spitalit 3 ( kodi: 19000038178)

NS 10/0.4kV Bajram Hoxha”HOXHA” ( kodi: 19000038180)

NS 10/0.4kV Mustaf Javori NPN ( kodi: 19000038246)

NS 10/0.4kV Kadrush Rexhepi ( kodi: 19000038075)

NS 10/0.4kV Qelsi Point (objekt banim) ( kodi: 19000038166)

NS 10/0.4kV ADK NTSH (ob.ban.) ( kodi: 19000038177)

NS 10/0.4kV Abakos 1 dhe Arti group ( kodi: 19000025073)

NS 10/0.4kV “BTP HOLDING” ( kodi: 19000025174)

NS 10/0.4kV “EURO STIL”SH.P.K. ( kodi: 19000025154)

NS 10/0.4kV SHPK”Premium Const ” ( kodi: 19000025170)

NS 10/0.4kV “Morina -IB” ( kodi: 19000025017)

NS 10/0.4kV SHPK”Lirimi&ACL”- ( kodi: 19000025171)

NS 10/0.4kV NP”Krapi -com”- ( kodi: 19000025027)

NS 10/0.4kV “3B Projekti”sh.p.k. ( kodi: 19000025169)

Vendet: Rr.Ndue Përlleshi, rr. Enver Maloku dhe Rruga B- një pjesë, Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha, Chelsea Point, TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”- “Mo -IB”, SHPK “Premium Construction”, SHPK “Lirimi & ACL”-Hyesn Haxhaj, Abakos 1 dhe Arti group, Rojal shpk. –Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV- Tugjevci me kod-62000004 nga ora 10:00-15:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet.

Dalja 10kV Shala në NS 10/0.4kV Stabiliment Drejtimi Rahovë nga ora 09:00-16:00

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4 kV Tuneli I.

(Kodi:70000101006)

NS 10/0.4 kVTuneli II.

(Kodi:70000101007

NS10/0.4kV Tunel II.

(Kodi:70000101055)

Rahove.I.-Kulla NS10/0.4kV

(Kodi:70000101008)

NS 10/0.4kV Rahovë II.

(Kodi:70000101010)

Vendet: Rahovë dhe zona te Tuneli i parë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

2.

Nga NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor në NS 10/0.4kV Stabiliment Drejtimi Dubovc nga ora 09:00-16:00 NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4 kV Bruznik

(Kodi:73000004015)

NS 10/0.4 kV Klisyrë

(Kodi:73000004016)

NS 10/0.4 kV Dubovc-1

(Kodi:73000004017)

NS 10/0.4 kV Dubovc-2

(Kodi:73000004018)

NS 10/0.4 kV Beçiq

(Kodi:73000004019)

NS 10/0.4 kV Galicë

(Kodi:73000004020)

NS 10/0.4 kV Taraxhë

(Kodi:73000004021)

NS 10/0.4 kV TSSH Liqej

(Kodi:73000004022)

NS 10/0.4 kV TSSHB Balincë (lagjja Pllana)

(Kodi:73000004031)

NS 10/0.4 kV TSSH Balinc

(Kodi:73000004023)

NS 10/0.4 kV TSSH Ashlan 2 (Jashari)

(Kodi:73000004024)

NS 10/0.4 kV TSSH Ashlan te Shkolla

(Kodi:73000004025)

NS 10/0.4 kV TSSH Gurbardh

(Kodi:73000004026)

NS 10/0.4 kV Gurbardh e re

(Kodi:73000004033)

Vendet: Bruzniku, Klisyra, Dubovici, një pjesë e Beçiqit, Galica dhe Taraxha.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

LP 10kV Bajri me kod: 70000004 nga ora 10:00-14:00

Vendet: Qyteti, Lagjja Bajr dhe Frashëri.

Arsyeja: Punimi i kokës kabllovike, kalimi rrjetit nga shtylla thyer në të renë të betonit në Frashër.

06.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Komoran- Kryqi i madh (kodi: 16100005097) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i madh Komoran

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP 10kV Komorani ( kodi: 16023007 )prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabeli i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja: Punimi në TS dhe vendosja e ndarësit të ri.

/observeri/

Lexo edhe: Parashikimi i motit për ditën e hënë

Artikuj të ngjashëm