E martë, 29 Nëntor, 2022
spot_img

Kapiten Lirim Bllaca dhe Kadet Lisa Ramadani përfaqësojnë Kosovën në Simpoziumin Ndërkombëtar të Akademive Ushtarake

- Advertisment -spot_img

Pjesëtarët e Qendrës për Studime Universitare, Kapiten Lirim Bllaca dhe Kadet Alisa Ramadani janë pjesëmarrës në Simpoziumin Ndërkombëtar të Akademive Ushtarake.

Në këtë Simpozium Kapiten Bllaca prezantoi punimin e parë akademik nga kjo qendër të publikuar në një revistë shkencore.

Kështu është bërë e ditur përmes një postimi nga Qendra për Studime Universitare në Akademi të Mbrojtjes.

Kapiten Lirim Bllaca dhe Kadet Alisa Ramadani po përfaqësojnë Qendrën për Studime Universitare në Simpoziumin Ndërkombëtar të Akademive Ushtarake. Kjo ngjarje po zhvillohet në Universitetin e Norwich-it në Vermont, SHBA.

Komunikata e FSK-së

/observeri/

Lexo edhe: Doza të vaksinës së AstraZeneca-s u dërguan edhe në regjionin polar të globit

Artikuj të ngjashëm