E mërkurë, 30 Nëntor, 2022
spot_img

Kamionët në Jarinjë e Bërnjak nuk ndezen pasi iu është dobësuar bateria e motorit /Video

- Advertisment -spot_img

Shumë kamionë të cilët kanë qen të ngujuar për 12 ditë në pikat kufitare në Jarinjë dhe Bërnjak po kanë probleme të ri ndezen pasi që iu është hargjuar bateria e motorit.

E si zgjidhje për këtë, kanë shfrytëzuar kabllot e njëri tjetrit për të i ndezur.

Ekipi teknik i serbëve ka më së shumti telashe me bateritë e automjeteve, disa prej të cilave janë dëmtuar qëllimisht në fillim të protestës.

Lexo edhe: Votimi përmes postës përfundon me 15 tetor/ Ky është numri pakove me fletëvotime nga jashtë deri më tani

E njëri prej të cilëve po ka problem të ndezet i përket një biznesi nga Novi Pazari, i cili është bllokuar pa dashje.

Artikuj të ngjashëm