E martë, 30 Nëntor, 2021
spot_img

Gjendja në spitalet e Kosovës

- Advertisment -spot_img

Në Spitalin e përgjithshëm të Gjakovës, në trajtim nga Covid-19, janë 4 pacientë nga Shqipëria.

Bazuar në raportin e datës 15 nëntor 2021, në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim mjekësor janë 38 pacientë, prej tyre 13 të konfirmuar me COVID-19 dhe 25 të tjerë post-covid.

Me oksigjenoterapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive ka vetëm 1 pacient.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid, sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

  • Klinika Infektive, 5 pacientë
  • Klinika e Pulmologjisë, 20 pacientë post-covid-19
  • Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient
  • Spitali i Prizrenit, 1 pacientë
  • Spital i Pejës,5 pacientë
  • Spitali i Gjakovës, 4 pacientë
  • Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

/observeri/

Lexo edhe: Kërcënoi motrën, arrestohet 20-vjeçari nga Ferizaj

Artikuj të ngjashëm